Vrijdag 30 november 2012

Vandaag begon de dag weer zoals normaal. Vrouwtje ging 's morgens met mij wandelen, alleen... we liepen een andere route dan normaal. Op zich geen probleem natuurlijk. Het bleek dat we naar de dierenarts gingen. Nou dat is ook geen probleem, aardige mensen daar die je alleen af en toe een prikje geven en daar ben ik als stoere herdershond natuurlijk niet bang voor.
Eenmaal binnen kreeg ik inderdaad weer een prikje maar wat er toen gebeurde... Ik werd ontzettend moe en viel in een diepe slaap. Toen ik weer wakker werd lag in een bench en had ik een raar shirtje aan. Ik voelde me ook nog heel erg suf en had pijn in m'n buik. De assistente kwam bij me kijken en vertelde me dat ik gesteriliseerd was. Fraaie boel, dat hadden ze me toch ook eerst wel even kunnen vragen...
's Middags werd ik uit de bench gehaald, wat nu weer dacht ik. Maar daar stond m'n baasje, hij kwam me weer halen. Gelukkig, ik mocht weer naar huis!!!
De rest van de dag en avond heb ik lekker geslapen op de verwarming.
Zaterdag 1 december 2012

Vandaag voel ik me al een stuk beter maar ben nog wel erg moe, in plaats van hier een heel verhaal te schrijven ga ik maar weer lekker op de verwarming liggen slapen.
Zaterdag 8 december 2012

Vannacht heeft het 12 graden gevroren en gisteren sneeuwde het bijna de hele dag. Vanmorgen vroeg lekker het bos in geweest, lekker door de sneeuw gerend. Ik leek na een tijdje wel een witte herder maar gelukkig kreeg ik na een tijdje m'n eigen kleur weer terug.
Maandag 3 december 2012

Baasje, kom eens snel kijken, er valt allemaal witte rotzooi uit de lucht. Dat was wel even vreemd maar het blijkt dus sneeuw te zijn. Baasje nam me mee naar buiten. Nou dat had van mij niet gehoeven hoor. Dat spul blijft gewoon op je vacht liggen dus ik liep de hele tijd maar te schudden. Verder is sneeuw best wel leuk om doorheen te rennen.
Zaterdag 15 december 2012

Vanmorgen waren m'n baasjes wel erg nerveus. Wat bleek, ik moest vandaag examen doen. Volgens mij heb ik het wel aardig gedaan. De uitslag horen we volgende week pas.
Sookie in actie voor de examen commissie.
Sookie en het "PLAT" commando.
De examen kandidaten
Zaterdag 22 december 2012

Vanmorgen de uitslag van het Basiscursus I examen gekregen:
GESLAAGD !!!!
Maandag 31 december 2012

Boem, knal, pfiiiieeeeuwwww. Wat een geluiden allemaal. Ik lig er niet wakker van maar moet bij elke knal toch wel even blaffen om het baasje te waarschuwen dat er een knal was.
Vanmiddag liep ik lekker buiten met m'n baasje in een park. Opeens vlakbij, een enorm kabaal en rook. Een duizendklapper volgens m'n baasje. Ik bleef er rustig naar kijken maar toen het erg lang duurde ben ik toch maar even naar m'n baasje gelopen om te vragen of dit wel normaal was. Nou dat was het blijkbaar want hij gooide gewoon m'n balletje weg en die ben ik toen maar gaan halen.
M'n baasje vond mij erg stoer dat ik zo rustig bleef, tja.. wat moet ik daar nou van zeggen.