(c) 2011-2023 Moment van rust
Veilig masseren tijdens en na corona
Moment van rust houdt het RIVM als bron aan voor informatie en maatregelen, en de Leidraad voor de CAM-sector (Complementary Alternative Medicine), in mijn geval NIBIG.
Als je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging en aanvullende informatie (indien van toepassing op dat moment).

Heb je kort voor je afspraak een of meer van de volgende klachten:
hoesten, snotteren of heb je verhoging (<38C) of koorts (>38C), of twijfel je aan je gezondheid?
Verzet dan je massageafspraak!
Voor de veiligheid van jezelf ťn die van anderen! Moment van rust gaat soepeler om met het verzetten/annuleren van je afspraak in deze tijd.

Moment van rust neemt ook de nodige maatregelen om het risico voor jou als cliŽnt(e) tot het absolute minimum te beperken.
De praktijkruimte wordt extra gereinigd en gedesinfecteerd na iedere massage en de ruimte wordt geventileerd. Er is extra aandacht voor het reinigen van klinken en andere, mogelijk aangeraakte, oppervlaktes.†
Er zijn extra handzeep/desinfecterende handgel en papieren handdoeken aanwezig om de handen af te drogen.
Elke cliŽnt(e) wordt gevraagd de handen grondig te wassen bij binnenkomst, samen met mij. Laat even weten als je naar de wc wilt of bent geweest in het gebouw, dan kan deze gereinigd/gedesinfecteerd worden voor/na jouw toiletbezoek.
Mocht er voorafgaand aan de massage twijfel bestaan over jouw gezondheid dan wel die van mij, dan wordt de afspraak geannuleerd/verzet.
Hoesten en niezen gebeurt liefst zoveel mogelijk in een papieren zakdoek. Deze dient meteen weggegooid te worden in de daarvoor bestemde vuilnisbak; daarna handen direct grondig reinigen met desinfecterende handgel. Bij gebrek aan een zakdoekje in de binnenkant van de elleboog hoesten/niezen.†
Ik dank je op voorhand voor jouw medewerking.
Blijf gezond!
Ria