April 2013: nieuwe massages en advertenties

Afgelopen december heb ik een bijzondere cursus stoelmassage gevolgd bij Steve Lomas in Amersfoort.
Aan het eind van deze maand zal ik voldoende proefpersonen gemasseerd hebben en later dit jaar zal ik examen doen. Het actietarief voor de stoelmassage is inmiddels niet meer van kracht.

In maart heb ik de cursus Pitjit kepala
(= Indonesische hoofdmassage) gevolgd bij Imas Trainingen op een mooie locatie in hartje Amsterdam. Mijn eigen ervaring vond ik wel heel bijzonder. Ik was al een paar dagen moe en lamlendig en de avond na de cursus was ik opgepept en had meer energie dan de dagen ervoor!

Begin april heb ik module 2 van de opleiding Manuele lymfedrainage (MLD) afgerond en nu ben ik in staat meer klachten te behandelen d.m.v. diverse behandelingen.
Maak kennis met MLD en onderga de eerste behandeling van 60 min. voor ? 25,00 i.p.v.
? 40,00.

Eind deze maand en half mei ga ik de (2-daagse)cursus metamorfose massage volgen in de buurt van Nijmegen. Houd de website in de gaten voor meer info en tarieven voor deze massage.
(c) 2011-2023 Moment van rust
Afgelopen maand heb ik bij Marja van der Ende ook nog de cursus Marketing en P.R. gevolgd in Vlijmen.

Mijn eerste advertentie is inmiddels een feit en te vinden in het krantje van Fit Inn, de sportschool gevestigd bij het Van der Valk hotel in Vught, als je de voorpagina omslaat, links bovenaan.
Als je de bon uitknipt en inlevert krijg je 20% korting op een massage naar keuze. Wel even bellen voor een afspraak.

Mijn 2e advertentie is ook in de maak en verschijnt volgende maand in het seizoensboekje van de IJzeren Man. Deze advertentie bevat geen kortingsbon en gaat geheel over MLD.

Ik ben bezig met mijn 2e nieuwsbrief, die wordt binnenkort verzonden. Mocht je de nieuwsbrief willen ontvangen, stuur me even een mailtje.
Ik heb mijn website weer op diverse plaatsen aangepast, dus veel leesplezier!!