September 2013: update

Eind juni heb ik het diploma stoelmassage behaald bij Steve Lomas in Amersfoort!!

Vorige maand heb ik een cursus cupping massage gevolgd. De cupping set is besteld en onderweg en ook het boek over deze massagevorm (voor nog meer verdieping) komt zeer binnenkort. Houd de website dus in de gaten voor aanvullende info over deze heerlijke diepwerkende, maar toch pijnloze massagevorm.

Eind juni is aan mijn Sweetdeal-actie een einde gekomen en nu de zomer voorbij is, hoop ik te gaan zien of de actie ook daadwerkelijk wat naamsbekendheid heeft opgeleverd en of er van de 90 ingeleverde vouchers klanten terugkomen. Ik heb er al een paar terug gezien......ben benieuwd of er meer volgen!?!

--------------------------------------------------------

In juni heb ik de module lymf taping afgerond van de opleiding lymfe therapie. Lymf taping zorgt voor een langere werking na een MLD-behandeling. 

Maak kennis met MLD en onderga de eerste behandeling van 60 min. voor ? 25,00 euro i.p.v. ? 40,00 euro.

Begin deze maand ben ik begonnen aan de laatste module van de opleiding en leren we speciale MLD technieken die dieper werken dan de eerder geleerde technieken. Hiermee kan nog beter gewerkt worden op specifieke klachten.

Begin oktober hebben we theorie-examen en in november praktijkexamen. Duimen allemaal!!!
(c) 2011-2023 Moment van rust
Van mijn 2e nieuwsbrief is nog niet veel gekomen. Ik was ermee bezig, maar had het te druk om die af te maken en nu  kan ik weer opnieuw beginnen.
Mocht je de nieuwsbrief willen ontvangen, stuur me even een mailtje.
Ik heb mijn website weer op sommige plaatsen aangepast, dus veel leesplezier!!
Wintermaanden-actie (geldig na 23 november)

Ook zo'n last van de kou?? Kom genieten van een heerlijke hotstone massage van 1 uur voor het speciale tarief van 35,00 (i.p.v. 48,00).

------------------------------------------------------------