PAKKINGEN
HAPPY CHOCOLATE

Geniet van de luxe van chocolade! Chocolade prikkelt al uw zintuigen waardoor een ontspannen
en gelukkig gevoel ontstaat. Chocolade is rijk aan theobromine, dat een krachtige positieve invloed heeft op emoties en een gelukzalig gevoel stimuleert.
De pakking bevat actief voedende ingrediŽnten en krachtige beschermende anti-oxidanten.

Een chocolade massage is een puur verwenmoment en dus goed voor lichaam en geest.
FRESH ORANGE

Laat u verwennen met de heerlijke geur van de zoete Spaanse sinaasappel. Sinaasappel geeft u weer energie, werkt verfrissend, kalmerend en ontspannend.
Sinaasappel is goed tegen depressiviteit en slapeloosheid.
De diepe verzorgende kracht van Afrikaanse sheabutter in deze pakking geeft u een bijzonder gevoel van wellness. Hierna kunt u weer de hele wereld aan!
(c) 2011-2016 Moment van rust
RELAXING YLANG YLANG

Ervaar de magie van de 'Bloem der bloemen'. Ylang Ylang is een bijzonder rijke diepe bloemengeur, die gevoelens van vrede oproept en kwaadheid verdrijft.
Ylang Ylang zorgt voor harmonie en rust en werkt zeer ontspannend voor iedereen, die voortdurend onder stress staat. De pakking bevat vitamine E (anti-oxidant) en sheabutter, die voedt, verzacht en de huid verzorgt.
Pakking rug met lichaamsmassage duurt ca. 90 min.
De behandeling:
Eerst wordt de huid van uw rug gescrubd. Het fijne scrubzout verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Nadat uw huid is ontdaan van het scrubzout met warme kompresdoeken krijgt u een pakking op uw huid, die wordt afgedekt met folie en een handdoek. In de tijd dat de pakking werkt, wordt de achterzijde van uw benen alvast gemasseerd.
De pakking wordt met warme kompresdoeken verwijderd, waarna een massage met warme olie van de rest van het lichaam volgt, waar u heerlijk ontspannen van wordt.